Well-being center

Well-being center De Elvenhoeve is vooruitstrevend en gespecialiseerd in spier gerelateerde klachten, relaxation en duurzame huidverbetering. Karakteristiek voor De Elvenhoeve zijn de hoogwaardige behandelingen, waarbij alle tijd voor u genomen wordt.

Persoonsgerichtheid, vriendelijkheid en privacy staan voorop. Alleen in eigen kring of met u partner in volledige rust genieten van een doelgerichte behandeling of 1/2 dagkuur.

 

Referenties

Touch treatments

Partners

  • Eindelijk ben ik klachtenvrij. Kan jullie niet vaak genoeg vertellen hoe fijn dat gevoel is. Alsof ik 10 jaar jonger ben.

  • Sinds ik bij jullie kom ziet mijn huid er weer goed uit. Ik ontvang veel complimenten uit de omgeving. Dames bedankt en tot snel.

  • Ik heb zeker 10 jaar met nekklachten gelopen. Nu ben ik vier behandelingen verder bij jullie en ervaar geen last meer. Het enigste wat ik heel erg jammer vindt is dat ik jullie nu pas ontdek.

Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus zijn wij gesloten t/m 28 april 2020 voor behandelingen. Uiteraard staan wij nog wel klaar voor persoonlijk advies en kunt u, uw favorieten huidproducten bestellen. Zoals u dat van ons gewend bent worden deze kosteloos verzonden. 
U kunt ons bereiken telefonisch of via de whats-app op T. 06 289 45 369 of via de e-mail info@elvenhoeve.nl

Wij hopen u na 28 april weer te mogen verwelkomen voor uw behandeling(en).Een massagebehandeling of huidbehandeling als onderdeel van een Touch treatment is veel effectiever dan een traditionele behandeling.

  • PH-Formula is onze partner op het gebied van farmaceutische innovaties in cosmetica.
    www.ph-formula.nl
  •  
    Éminece Organics is onze partner in volledige organische/bio-dynamische cosmetica. www.eminenceorganics.nl


  • ME-Line is onze partner in het behandelen van alle soorten hyperpigmentatie.

Meer referenties »

Terug

Toevoegen

Lees meer »

Volgende »